in

‘Een Huis Vol-moeder Nadine opgepakt na brandstichting voormalige woning’

Nadine, bekend als de moeder van twaalf kinderen uit het televisieprogramma Een Huis Vol, is opgepakt omdat ze betrokken zou zijn bij het in brand steken van haar woning. Dat zeggen meerdere van haar kinderen tegen Hart van Nederland.

Afgelopen nacht klonken enkele knallen in de Van Rappardstraat in Heerlen. Daarna ontstond de brand. De brandweer ging al snel uit van brandstichting. Daar wordt verder onderzoek naar gedaan.

Rond 01.30 uur pakten agenten op de snelweg bij Venlo drie mensen op: een 34-jarige man uit Venlo, een 43-jarige vrouw uit Heerlen en een 16-jarige jongen uit Venlo. De politie kan niet bevestigen of de aangehouden vrouw inderdaad de moeder van het bekende gezin is.

Lees ook  Peter laat ontzettend harde scheten na een darmonderzoek

Woning vol spullen overleden vader Michel
Een dag later broeit het nog altijd in de woning in Heerlen. Twee zoons en twee dochters zijn bij het huis in de buurt. Ook al wonen ze er sinds kort niet meer, de woning stond nog vol persoonlijke spulletjes, onder meer van hun in 2019 plotseling overleden vader Michel.

Lees ook  Burenruzie mondt uit in ‘uitwerpselengevecht’

Eén van hen vertelt dat hun moeder Nadine de 43-jarige Heerlense is die vannacht werd opgepakt. Een buurvrouw vertelt op haar beurt dat de woningbouwvereniging had laten weten dat er ‘een jerrycan met benzine naar binnen is gegooid’, waarna de brand ontstond.

Nederland telt meeste omikron-gevallen in EU

Yay! La Casa de Papel krijgt een spin-off