in ,

Durf jij te kijken? Deze man heeft 20 jaar zijn tanden niet gepoetst en het is heel vies

Het is geen nieuws voor je dat je elke dag twee keer je tanden moet poetsen. Je krijgt er niet alleen een frissere adem van, maar je voorkomt er ook mee dat je tanden langzaam afbrokkelen.

Want je tanden heb je toch nodig om pizza’s te kunnen eten (essentieel) en van pijnlijke tandartsbezoekjes wordt niemand blij (alhoewel, als je 20 jaar je tanden niet poetst, zal je die ook wel geskipt hebben).

Een man heeft 20 jaar zijn tanden niet gepoetst
Maak nu kennis met Jay, een 21-jarige jongen uit Groot-Brittannië, die al 20 jaar zijn tanden niet gepoetst heeft. 20 jaar!

Lees ook  Wauw: Vriendin van Lil Kleine laat zien nog steeds een top-figuur te hebben, ja en een bijzondere lip

Hij deed mee aan het programma Embarrassing Bodies omdat hij zijn tanden wilde laten fixen – dat is ook gebeurd. En in deze video zie je hoe het eruit ziet als je zó lang je tanden niet poetst:

Jay geeft toe dat hij niet erg gezond heeft gegeten en frisdrank heeft gedronken en dat poetsen en flossen niet zijn ding waren.

Het kwam voort uit angst, geeft hij toe (wat echt heel zielig is) en hoe erger zijn gebit werd, hoe banger hij werd voor de tandarts.

Lees ook  Scheet van passagier leidt tot noodlanding vliegtuig

Het resultaat: het duurde 5 maanden om zijn gebit te herstellen. Aan het eind van de video geeft hij toe dat hij met zijn nieuwe tanden veel gelukkiger is én hij verzorgt ze goed. Daar zijn we heel blij mee.

Dus ook al ben je moe van het uitgaan en wil je alleen maar naar je bed en lijkt tandenpoetsen een onmenselijke opgave: doe het. Altijd. Elke dag.

Meisje overlijdt nadat ze in haar slaap over kapotte iPhone-oplader rolt

Man (27) zoende vriendinne­tje (14) van stiefdoch­ter: ‘Ik kus wel vaker vriendinne­tjes op de mond’