in ,

Dove hond wordt alleen achtergelaten nadat hij meer dan duizend keer door bijen is gestoken

Pitbulls hebben de reputatie agressief en vijandig te zijn – maar zoals menig bezitter kan beamen: het is precies het tegenovergestelde!

Een uitstekend voorbeeld hiervan is de pitbull Stinger die, ondanks een hele moeilijke start, vandaag de dag een liefhebbende en gelukkige hond is die volop van het leven geniet, aldus Mirror.

Het was echter niet altijd zo rooskleurig. De viervoeter werd door zijn eigenaar buiten de dierenopvang LuvnPupz achtergelaten, na te zijn aangevallen en gestoken door 1000 bijen.

Lees ook  Als je de laatste tijd wordt benaderd door vlinders, betekent het dat ze je iets willen vertellen…

De dierenvrienden die hem vonden, zagen meteen dat hij in een vreselijke toestand verkeerde. De duizenden steken waren levensgevaarlijk. Daarnaast had hij al een ernstige huidziekte en schurftmijt.

“Toen ik hem zag, wist ik dat hij ons nodig had, ongeacht de kosten,” vertelde Carri Shipaila, die het dierenasiel beheert, aan Mirror.

Stinger was er erg slecht aan toe, maar zijn liefhebbende persoonlijkheid was toen al zichtbaar.

Lees ook  Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos

Liefde, gecombineerd met de medicatie, hadden een grote invloed op het herstel van Stinger. In slechts een paar weken was hij hersteld en als nieuw.

LuvnPupz heeft sinds de oprichting zo’n 700 dieren gered, waaronder Stinger. Hij is het voorbeeld van hoe waardevol het vrijwilligerswerk van deze dierenvrienden is. Ze zijn echt een inspiratie, vind je ook niet?

Politie doet onderzoek naar mogelijk lek rondom zaak Lil Kleine

Stel uit Oude-Tonge ontkent mishandeling eigen baby