in ,

Dood aangetroffen man Breedenbroek is 62-jarige uit Turkije

Breedenbroek – Het slachtoffer, dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek, blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. Zijn familie is geïnformeerd over het overlijden van de man en het lichaam van de man is vrijgegeven.

Het onderzoek loopt nog volop en richt zich erop wat er met het slachtoffer gebeurd is. Daarbij gaat de politie nog steeds uit van een misdrijf. Naar de toedracht van het overlijden wordt onderzoek gedaan, in samenwerking met het NFI. Daarnaast wordt, nu de identiteit van het slachtoffer vaststaat, ook uitgebreid onderzoek gedaan om meer te weten te komen over het slachtoffer.

Lees ook  Wetenschap beweert: luiheid is een teken van hoogbegaafdheid

Getuigen
De politie is op zoek naar informatie over het slachtoffer (zie foto) en vraagt mensen die de man hebben gezien, weten met wie hij omging of weten waar hij verbleef of geweest is in de twee weken voorafgaand aan de vondst van zijn lichaam (vrijdag 6 augustus) contact op te nemen. Er hebben zich de afgelopen week al veel mensen gemeld bij de politie met informatie of camerabeelden. Mochten er mensen zijn die nog geen contact hebben gehad met de politie, maar toch over informatie beschikken of nieuwe informatie hebben na het bekend maken van de identiteit, dan vragen wij contact op te nemen met de politie. Dat kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees ook  In deze supermarkt kun je dus vanaf vandaag Kinder Bueno Pasta kopen:

Donderdag 19 en vrijdag 20 augustus wordt in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer een matrixbord geplaatst om getuigen te benaderen die mogelijk iets bijzonders hebben gezien rondom het Beggelderpad in Breedenbroek tussen donderdag 5 augustus 19.00 uur en vrijdag 6 augustus 07.00 uur.

Hoogzwangere vrouw (20) neergestoken door vriend in België, baby sterft

Dronken man steelt politiehondenwagen