in ,

Dokter en verpleegster zijn anale ongevallen die op Spoed binnenkomen kotsbeu en geven tips

Met een beetje glijmiddel en wat fantasie zijn er best veel dingen die in je achterwerk passen. Echter zijn heel wat zaken niet al te slim om langs achteren er in te stoppen.

Blijkbaar komen er heel wat mensen op het Spoed binnenlopen met anale ongelukken en dat is soms zelfs zo ernstig dat het interne schade kan veroorzaken.

Deze tips zorgen voor minder (an*le) kopzorgen
Een dokter en verpleegster zijn het nu kotsbeu en geven in onderstaande video goede tips over wat je wel en wat je vooral zeker niet in je achterwerk moet stoppen.

Lees ook  21 vrouwen die binnen een seconde kunnen transformeren in een monster

Best nog interessante lectuur voor de liefhebbers want een ana*l ongeluk en in het ziekenhuis belanden, is ongetwijfeld niet de leukste weekendactiviteit dat je kan bedenken.

Puntje bij paaltje, als je zaken in je kont wil stoppen moeten ze best een basis hebben zodat je achterste niet als een stofzuiger het object kan opzuigen.

Indien je dat advies negeert en dit toch objecten zonder basis gebruikt dan is het niet enkel een hel voor jezelf, maar ook voor dokters en verpleegsters om deze er terug uit te halen.

Lees ook  Toerist ontsnapt aan de dood nadat deel van glazen hangbrug wegzakt

Nu zien we sommigen al de vraag stellen, wat zijn objecten met een basis die ik wel in mijn achterwerk kan stoppen?

Voor de geïnteresseerden: deze an*le speeltjes mag je wél in jouw anus stoppen en zijn volledig veilig (ze hebben nu ook trouwens gigantische kortingen door Cyber Weekend en Black Friday). Al de rest kan je dan weer recht op de Spoed laten belanden.

In onderstaande video legt men het allemaal een beetje beter in detail uit:

Mark Rutte: ‘In kerstvakantie strenge lockdown, avondklok en alles dicht’

Man krijgt seks als hij huishoudelijke taakjes doet: “Eén blote borst voor de afwas” (foto’s)