in

Dode man gevonden in bos

Woensdagochtend werd er in het Hambos een lichaam van een overleden man aangetroffen. Op dit moment is nog altijd niet duidelijk of de man op natuurlijke danwel onnatuurlijke wijze om het leven gekomen is.

Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, is er uitvoerig onderzoek opgestart. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben of mogelijk iets gezien hebben.

Kort na 07:30 uur ontving de politie woensdagochtend melding van een passant die een lichaam aangetroffen had bij de Nullanderbergsweg in het Hambos in Kerkrade. De omgeving is daarop direct afgezet en veilig gesteld voor onderzoek.

Dat onderzoek richt zich in eerste aanleg op de identiteit van de aangetroffen man en het uitsluiten of er mogelijk sprake is van een onnatuurlijk overlijden danwel misdrijf.

Lees ook  Als het kind ‘stop’ zegt gaan ouders vaak door met kietelen, maar daarmee overschrijd je hun grens

De omgeving blijft daarom voorlopig afgezet ten behoeve van tactisch en technisch onderzoek. Daarnaast wordt ook buurtonderzoek gestart en mogelijke getuigen gehoord.

Met dit alles wordt geprobeerd een beter beeld te krijgen van de omstandigheden waaronder de man terecht is gekomen in het Hambos. Ook wordt op die manier mogelijk meer duidelijk hoe de man overleden is en wat daaraan voorafging of de mogelijke oorzaak was.

De politie komt dan ook graag in contact met mensen die onlangs aanwezig waren in het de omgeving van het Hambos, danwel daar regelmatig komen. Het Hambos ligt westelijk van het treinstation Kerkrade West. Mogelijk hebben zij opvallende zaken gezien of is ze iets opgevallen.

Lees ook  Geraldine Kemper is nu bikini-model voor O’Neill en dat wil je zien

Zonder dat ze zich ervan bewust zijn, kunnen ze over informatie beschikken die mogelijk waardevol kan zijn in het onderzoek. Op dit moment is nog niet met zekerheid aan te geven hoe lang de man al in het bos lag.

De politie verzoekt eenieder die onlangs in de buurt was van het Hambos of iets opvallends gezien heeft, contact op te nemen. Dat kan via 09000-8844, maar ook desgewenst anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Zodra er zekerheid is over de identiteit van de man, worden eerst de nabestaanden in kennis gesteld. Vervolgens zal aanvullende berichtgeving volgen. Meer informatie over het onderzoek kan op dit moment nog niet worden vrijgegeven.

Man met bijtende vloeistof in gezicht gespoten

Azc Budel gaat in 2024 dicht, gemeente is geweldsincidenten zat