in

Dode in ’gratis auto’ langs de weg: eerlijke vinders rijden ermee naar huis

COPIAH COUNTY (MS) – Gratis een auto meenemen, wie wil dat nou niet? Twee Amerikaanse mannen die een wagen in een verlaten gebied in Mississippi aantroffen met een bordje ’free car’ sloegen hun slag, maar na een rit van meer dan 40 kilometer deden ze een schokkende ontdekking. Er bleek een lijk in de kofferbak te liggen.

De wagen stond in de middle of nowhere geparkeerd bij een stortplaats in de buurt van de stad Jackson. De sleutels zaten nog in het contact, meldt het lokale tv-station WLBT. De dode in de achterbak is inmiddels geïdentificeerd aan de hand van zijn tatoeages. Het gaat om de 34-jarige Anthony McCrillis. Hij was bij de lijkvinding naakt. De politie verricht verdere autopsie en onderzoekt nog of het om een misdrijf gaat. De doodsoorzaak moet nog vastgesteld worden.

Lees ook  Dood aangetroffen man Breedenbroek is 62-jarige uit Turkije

De twee mannen reden na het vinden van de gratis auto zorgeloos door de staat Mississippi, langs verschillende steden. Eenmaal thuis keken ze toch maar eens in de kofferbak en deden de bizarre ontdekking. Het slachtoffer zou op dat moment al enkele dagen daarvoor overleden zijn.

De eerlijke vinders zijn de auto overigens weer kwijt: die is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Lees ook  Negen doden bij frontale botsing in Texas: 13-jarige zat achter het stuur

Jongetje (6) doodgestoken door honderden hoornaars

Vier jaar cel geëist voor overval op stylist Fred van Leer