in

Dit is Rico Verhoevens nieuwe kersverse en belachelijk fitte vriendin (in bikini)

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten begin 2020 bekend na dertien jaar uit elkaar te gaan. En na wat geruchten dat Verhoeven daarna het wel heel gezellig zou hebben met de beeldschone Gaby Blaaser, bleek de kickbokser toch voor iemand anders gevallen te zijn. De dame in kwestie? Naomy van Beem.

Het is officieel
Dat was voor de massa eerst allemaal nog enigszins in nevelen gehuld. Want hoewel de wereldkampioen zwaargewicht al eerder aangaf dat ‘het lekker ging’ in de liefde, wilde hij daarbij geen naam noemen. Tot Valentijnsdag 2022. Hét moment voor Rico om de boel voor de buitenwereld – lees: Instagram – officieel te maken. Hij postte een foto van een romantisch gedekte tafel en schreef daarbij Naomy’s naam. Maar wie is deze beeldschone en belachelijk fitte dame eigenlijk?

Lees ook  Vrouw geeft €45.000 uit om op een sekspop te lijken

Personal trainer en business woman
Van Beem is 32 jaar jong en heeft, getuige het ruime aanbod aan Instagram-foto’s, een retestrak lichaam. Mag ook wel. Naomy is namelijk personal trainer. Op haar website valt te lezen dat ze in die functie onder andere gewerkt heeft met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico ‘The Prince of Kickboxing’ Verhoeven.

Lees ook  Onderzoek: vrouwen die vreemdgaan hebben dít kenmerk gemeen

Naar eigen zeggen was haar gewicht altijd wel een dingetje toen ze jong was, vandaar dat ze op haar 15de begon met een bijbaantje in de fitnessindustrie.

Sophia was zes weken oud toen al haar botten werden gebroken. ‘Ik kon alleen nog haar neusje aaien’

Beelden: waarom geen updates over de zorgelijke gezondheid van Amalia?