in ,

Dit is Rico Verhoevens kersverse en belachelijk fitte vriendin (in bikini)

Gezien haar werk is het niet heel gek dat Rico’s vriendin misschien nog wel fitter is dan de wereldkampioen zelf.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten begin 2020 bekend na dertien jaar uit elkaar te gaan.

En na wat geruchten dat Verhoeven daarna het wel heel gezellig zou hebben met de beeldschone Gaby Blaaser, bleek de kickbokser toch voor iemand anders gevallen te zijn. De dame in kwestie? Naomy van Beem.

Het is officieel
Dat was voor de massa eerst allemaal nog enigszins in nevelen gehuld. Want hoewel de wereldkampioen zwaargewicht al eerder aangaf dat ‘het lekker ging’ in de liefde, wilde hij daarbij geen naam noemen.

Tot Valentijnsdag 2022. Hét moment voor Rico om de boel voor de buitenwereld – lees: Instagram – officieel te maken.

Lees ook  Ruim 50 jaar je tanden niet poetsen is niet zo héél erg best voor je gebit

Hij postte een foto van een romantisch gedekte tafel en schreef daarbij Naomy’s naam. Maar wie is deze beeldschone en belachelijk fitte dame eigenlijk?


Personal trainer en business woman
Van Beem is 32 jaar jong en heeft, getuige het ruime aanbod aan Instagram-foto’s, een retestrak lichaam. Mag ook wel. Naomy is namelijk personal trainer.

Op haar website valt te lezen dat ze in die functie onder andere gewerkt heeft met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico ‘The Prince of Kickboxing’ Verhoeven.


Naar eigen zeggen was haar gewicht altijd wel een dingetje toen ze jong was, vandaar dat ze op haar 15de begon met een bijbaantje in de fitnessindustrie.


Met succes, kunnen we wel stellen. Ze groeide uit tot succesvol personal trainer en influencer – op Instagram heeft ze tegen de 100K volgers – en verkoopt met haar onderneming NVB Hustle Hard ook allerlei fitness-benodigdheden en voedingssupplementen. Naomy is dus ook behoorlijk succesvol als zakenvrouw. Samenvattend: prima geregeld, Rico.

Lees ook  Deze Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang – Zo ziet hij er nu uit!

Groep slaat in op agenten: twee verdachten gewond door bijtende politiehond en wapenstok

Sarah van Soelen: Er wordt ernstig misbruik gemaakt van Andre Hazes