in

Dionne Stax over André: “André Hazes is niet je vader, maar dit is je vader!”

Rachel Hazes en André Hazes sr. hebben ooit een kindje gekregen en dat is André Hazes jr. Dionne Stax presenteert het programma DNA Onbekend nadat Caroline Tensen overgestapt is naar RTL 4. Wat deze twee onderwerpen met elkaar te maken hebben? Er zijn al jaren verschillende geruchten dat Hazes sr. niet de echte vader van Hazes jr. is.

Wie dat dan wel is, daar gaan de wildste verhalen over. Zo zou zelfs John de Wolf de vader van André jr. zijn, de twee lijken dan ook best wel op elkaar. Het programma van Dionne kan dit dus bewijzen of uitsluiten, maar we vermoeden dat geen van allen ooit aan zoiets mee zouden doen om hun gelijk te halen. Gelukkig hebben we daar Comedy Central voor die een paar goede video-editors hun werk hebben laten doen. En je raadt nooit wie de echte vader van jr. is!

Lees ook  Olympisch Kampioene Irene Schouten Te Zien In Pikante Fotoshoot!

Dionne Stax onthult échte vader André Hazes!
Daarnaast krijgen trouwens ook Ronald en Frank de Boer te horen dat ze helemaal geen broers zijn. René en Natasja Froger blijken volle broer en zus te zijn van elkaar. Jack van Gelder en Jochem van Gelder blijken ook gewoon broers te zijn. Ruud de Wild blijkt de vader van Olcay Gulsen te zijn, maar dit allemaal is nog niet het gekste wat we te horen krijgen. Dat is namelijk wie wél de vader van Hazes jr. is…

Lees ook  Famke Louise toont haar lijf in korte bh

Verkouden Gordon mag vlucht naar Dubai niet op: ‘De wereld is gek geworden!’

Deze 67-jarige oma heeft constant seksfeestjes met mannen tussen de 20 en de 40