in

Deze mini Volkswagen camper houdt deze zomer jouw drankjes heerlijk koel

Het duurt nog even voordat de zomer intrede maakt, maar een goed begin is het halve werk. Tijdens zomerse temperaturen mag een verfrissend drankje natuurlijk niet ontbreken.

Zeg nou zelf, hoe lekker is het wanneer je tijdens een zwoele zomerdag kunt genieten van een ijskoude versnapering?

Het grootste probleem is vaak dat als je buiten zit jouw gekoelde drankjes snel lauw worden. Maar met deze stijlvolle mini Volkswagen camper is dat verleden tijd!

Lees ook  Deze frituur kun je in de auto aansluiten en past in je dashboard!

De wereldberoemde Volkswagen camper wordt gezien als ultieme roadtripper en is voor vele een droom om te bezitten en de wereld mee te ontdekken.

Gelukkig is er een alternatief. Een mini variant waarmee je een rondje in het park kunt maken opzoek naar een heerlijke spot om een verfrissend drankje te drinken.

Je neemt deze koelbox gemakkelijk overal naar toe en ziet er natuurlijk veel mooier uit dan de gemiddelde koelbox.

Lees ook  Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Het is de makers aardig goed gelukt om een koelbox te maken die bijna identiek is aan zijn grote broer. Er zou 26 liter in passen, dus genoeg om jou en je vrienden een paar uurtjes zoet te houden.

Het dak laat zich eenvoudig openen en sluiten. Tevens zit er een klein kraantje in waarmee je gesmolten ijs of drank gemakkelijk uit de wagen kan lozen.

Dit nachtkastje heeft een aansluiting voor je frituur en opslag voor frikandellen!

Train jouw konijn met deze prachtige hindernisbaan van de Lidl