in

De relatie met je mama kan té goed zijn: dochter en moeder onthullen hoe ze samen pikante dingen doen

Een goede relatie met je moeder kan natuurlijk fantastisch en oprecht leuk zijn. Sommige mensen gaat echter naar onze mening iets te ver om een goede band met hun ouders te onderhouden.

De 44-jarige Carla en haar dochter Rykia onthullen bijvoorbeeld aan het Amerikaanse TLC dat ze beste vriendinnen zijn en alles met elkaar delen. Het woordje ‘alles’ mag je behoorlijk letterlijk nemen.

Zo vertellen de dames dat ze echt constant bij elkaar zijn en alles samen doen. Elkaar voederen, samen knuffelend Netflix kijken, gezellig samen twerken, s*xy filmpjes maken of elkaars bikinilijn waxen terwijl ze met hun benen open liggen is doodnormaal voor hen.

Lees ook  Afvallen met chocolade? Het lijkt te werken

Dat is overigens nog lang niet alles. Zo praten ze ook tegen elkaar over hun s*ksleven en elk expliciet detail komt daar aan bod.

Meer zelfs, Carla vertelt in onderstaand filmpje dat ze een tweetal jaar geleden haar zelf gemaakte s*kstape liet zien aan haar dochter.

Rykia vond dat helemaal niet vreemd en liet niet veel later ook haar eigen s*ksfilmpje aan moederlief zien.

Lees ook  Dronken Nederlander wil auto op landingsbaan parkeren in Düsseldorf

Ze bestudeerden de video blijkbaar zelfs tot in de diepste details zodat mama nog wat tips kon geven voor leukere standjes en betere prestaties in de slaapkamer.

ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Klaasje Meijer in bikini lekkerste wat je ziet deze warme vrijdag!