in ,

Daniëlle zal meest getatoeëerde vrouw van de Benelux worden: ‘Mijn oogballen en tandvlees wil ik nog laten doen’

Maak kennis met de 28-jarige Daniëlle uit Nederland. Zij heeft best een opvallend record in haar achterhoofd.

Zo wil ze absoluut de meest getatoeëerde vrouw van onze Noorderburen worden en we zijn er vrijwel van overtuigd dat ze ook elke dame in België achter zich zal laten. In een gesprek met De Telegraaf vertelt ze over haar toch redelijk bijzonder uiterlijk.

“Ik wil de vrije plekken die je nog ziet laten bedekken. Ik ben ondertussen ook de tel kwijt van hoeveel tattoo’s ik heb.

Mijn allereerste tattoo was een tramp stamp met twee mooie engelenvleugeltjes boven mijn onderbroek. Ik vond dat toen heel s*xy.”

‘Mijn tandvlees en oogballen is het volgende’
Ze wil daarnaast ook de recordboeken in met niet alleen hoeveelheid, maar ook omdat ze plaatjes wil laten zetten op de meest extreme plekken en het woord ‘extreem’ mag je overigens behoorlijk letterlijk nemen:

Lees ook  Vrouw met geweld uit auto gesleurd tijdens bizarre verkeersruzie in Zwolle

“Ik zou nog heel graag de binnenkant van mijn keel laten doen, mijn tandvlees en mijn oogballen natuurlijk ook heel graag. Ook nog tussen mijn tenen, onder mijn voet en mijn tepels.”

Wij krijgen al pijn van de gedachtegang dat er een naald in onze oogbol of keelgat gaat, maar Daniëlle ziet dat dan weer helemaal anders: “Pijn is fijn en wie mooi moet zijn, moet pijn lijden.” Met zulke uitspraken kunnen we natuurlijk niet in discussie gaan.

Het is voor haar blijkbaar helaas niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo mogen andere kinderen niet met haar zoontje spelen van hun moeders en daarnaast ziet de Nederlandse haar eigen familie en ouders ook niet meer omdat zij het absoluut niet eens zijn met het uiterlijk van hun dochter. Nog meer van Daniëlle zie je trouwens in onderstaande reportage en foto’s:

Lees ook  Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”

Man (56) komt om het leven bij vechtpartij in Den Helder

Dit zijn de 5 duurste escortes op deze planeet (foto’s)