in ,

Crocs met stilettohakken nu te koop! Wie zou dit ook perfect staan?

Mode is een verhaal van smaken en kleuren, waarbij deze altijd verschillen. Sommige trends lijken voor velen onbegrijpelijk.

Een voorbeeld hiervan zijn deze nieuwe schoenen van Balenciaga die volgend jaar op de markt kopen.

Crocs met stilettohakken. Het zet je aan het denken! Het ontwerp is van Demna Gvasalia. In 2022 zullen de schoenen verkrijgbaar zijn in groen, grijs en zwart.

Lees ook  Claire durft geen auto te rijden: “zelfs na 200 rijlessen ben ik doodsbang”

Het is niet de eerste keer dat Balenciaga samenwerkt met Crocs. In 2017-2018 werden een speciale samenwerking tussen beide merken op de markt gebracht voor $ 850 en waren ze binnen korte tijd uitverkocht.

Crocs kennen zowel veel liefhebbers als tegenstanders. Wel zijn ze comfortabel, hoewel dit valt te bezien met stilettohakken.

De aankondiging van deze nieuwe samenwerking is zeer recent en werd gedaan tijdens de modeshow Balenciaga Spring Summer 2022. Het bedrijf heeft de prijs van de schoenen of de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Lees ook  Heftig: Oud topturnster Verona van de Leur doet een boekje open over wat Marco Borsato 20 jaar geleden bij haar heeft gedaan

De reacties deden niet op zich wachten en zijn heel verschillend. Sommige juichen de creativiteit toe, terwijl anderen vol afschuw reageerden.

Een ding is zeker: ze laten niemand onverschillig. Zou jij een paar aanschaffen?

Zien: De vriendin van Kalvijn trekt grote ogen met dit doorzichtig badpak!

23-jarige kerel en zijn 60-jarige verrimpelde vriendin veroveren harten: “Dit is echt liefde”