in ,

Corina werd miljonair in amper 48 uur en met nieuw ‘ongelukje’ toont ze hoe ze dat doet

Ben je op zoek naar geld en liefst heel veel centjes op korte termijn? Dan moet je vandaag de dag best een OnlyFans-account maken.

Als je reeds wat volgers hebt op Instagram/Facebook/TikTok of een ander platform dan kan je met OnlyFans blijkbaar geld als slijk verdienen.

Heel wat mannen en vrouwen zijn blijkbaar echt wel bereid om elke maand een bedrag te betalen om pikante foto’s en video’s te zijn van hun favoriete influencer.

OnlyFans is een goudmijn
Corina Kopf is hier een schoolvoorbeeld van. Zo heeft ze in het verleden al heel wat succes gehad op YouTube en op Instagram zit ze nu ook al aan 6,3 miljoen volgers.

Lees ook  Gaby Blaaser vertelt hoe vaak ze met zichzelf… Je weet wel wat we bedoelen

Ze besloot om dat succes te verzilveren en een OnlyFans-account aan te maken. Een abonnement kost zo’n 25 dollar per maand en het ging hard, heel hard zelfs.

De blondine onthulde dat ze in haar eerste 48 uur op OnlyFans maar liefst 1 miljoen dollar had verdiend: “In de eerste twee dagen heb ik iets meer dan 1 miljoen binnengerijfd.

Om dat te vieren ben ik naar het casino gegaan en ik heb daar dan nog eens 30.000 dollar gewonnen.”

Lees ook  Koude dagen op komst! Vagijn sjaal moet uitkomst bieden!

Maar hoe lok je mensen nu naar je account die zo nieuwsgierig zijn dat ze ook daadwerkelijk voor willen betalen?

Een recent ‘ongelukje’ op Twitch (ja daar streamt ze ook op) is daar het perfecte voorbeeld van. Zo was ze aan het streamen en was haar bloesje toch wel ‘per ongeluk’ open gesprongen.

Hoewel je ze overal super pikant kan bekijken, schaamde ze zich stuk. Een toevallig ‘ongelukje’ dat er wel voor zorgt dat Corina weer viraal gaat en enkele extra tienduizenden dollars binnenrijft. De Duitse blondine is vooral een marketinggenie denken wij dan.

Groot geheim na jaren onthuld: ‘Dít is de echte vader van André Hazes’

24 maanden cel voor seks met 13-jarig meisje in centrum Almelo