in ,

Complete verbazing door foto van Wesley Sneijder: “Wat heb jij gegeten?”

Wesley Sneijder wordt wel vaker op de hak genomen wanneer de oud-voetballer wat kilo’s is aangekomen.

Een paar jaar geleden heeft Sneijder al aangegeven niet wakker te liggen van de opmerkingen. Sneijder destijds tegen Radio Veronica: “Als je stopt met voetballen, na dertig jaar actief ze zijn geweest en elke dag traint en in één keer stopt, moet je lichaam ook even wennen.

Maar ik heb thuis ook een spiegel, dus er is echt wel wat mee gebeurd.” In de tussentijd is het de oud-voetballer dan ook weleens gelukt om zichtbaar flink af te vallen.

Op Vandaag Inside is echter een foto’s langsgekomen waaruit de volgers opmerken dat het afvallen nu toch wel weer is gestopt.

Lees ook  Syrische vluchteling boos om gekregen huis

De reacties onder de foto’s zijn bijvoorbeeld: “Broodje döner.nl. Lekker man!“, “Dacht dat het Jan Boskamp was…” en bijvoorbeeld “Hoe ver laat je het komen?” Echter is er ook tegengeluid.

“Laat Wesley Sneijder lekker eten!”
Sneijder gaf eerder al aan dat veel voetballers aankomen na het stoppen met voetballen omdat “je even moet wennen…”

Volgers nemen het voor hem op: “Maakt toch niet uit, veel voetballers worden dikker als ze zijn gestopt!” en “Wat lopen een hoop mensen hem af te zeiken. Laat die man toch, hij is gelukkig zo.

Lees ook  4-jarig ventje met Down krijgt modellencontract en wereld ligt aan zijn voeten.

Hij vind het best. Kijk eerst naar je zelf voordat je naar een ander kijkt. Een tipje van mij!” valt er te lezen.

Veel volgers vinden dan Sneijder lekker door moet eten en van zijn pensioen moet genieten: “Hij doet lekker wat ie zelf wil! Beetje feesten en lekker eten!

Gelijk heeft ie, heeft z’n geld al verdiend en kan nu nog verder genieten van de geneugten des levens.” en “Meer bereikt dat jullie man. Laat hem eten man!” valt er te lezen. Foto hieronder te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Man valt moeder en dochter uit Almelo in Nijverdal uit niets aan: ‘In psychose’

Zien: Advocate Jaimie Vaes trekt online de aandacht met pittige kiekjes!