in

Brrrrrr: Volgens de voorspellingen krijgen we de koudste winter in 100 jaar!

Nog even en we moet de zomer helaas weer achter ons laten. Volgens de voorspellingen kunnen we de komende periode nog eventjes genieten van wat laatste zonnestralen, maar daarna zou het feest toch echt voorbij zijn en mogen we ons weer gaan voorbereiden op de donkere dagen. Maar wat hebben de winterse weergoden voor ons dit jaar in petto?

Als er weer een nieuw seizoen voor de deur staat, zijn er altijd deskundigen die klaar staan om een voorspelling te doen voor het weer.

Zeker voor de aankomende winter, want volgens expert kunnen we deze winter de borst natmaken.

Lees ook  ‘Spelers voelden hun voeten tintelen’ bij krachtige blikseminslag in Enschede: 23-jarige gewond

Vroege start
Volgens experts en wetenschappers zou het goed kunnen dat we de koudste winter in 100 jaar kunnen verwachten.

En om het feest compleet te maken staat de winter dit jaar al vroeg voor de deur. Zo rond half oktober kunnen we volgens Russische wetenschappers in grote delen van Europa al flinke koufronten verwachten.

Een voorspelling die word bevestigd door de wetenschappers van NASA. Volgens NASA zouden we de komende jaren te maken kunnen krijgen met sterk dalende temperaturen in de winter door een minder actieve zon.

Andere voorspellingen

In Frankrijk hebben de hun eigen(wijze) manieren om de winter te voorspellen. Zo zouden de Fransen de lengte van de plant van de Gele Gentiaan gebruiken om te voorspellen hoeveel sneeuw er wordt verwacht.

Lees ook  Dode gevonden op parkeerplaats ziekenhuis Almelo

Volgens de Fransen laat de plant nu al zien dat er dit jaar een koude winter gepaard met veel sneeuw op komst is.

Of deze methode even betrouwbaar is als die van de wetenschappers laten we maar even in het midden, maar het natuurlijk nooit kwaad om je alvast voor te bereiden met een dikke jas, slaal en een paar stevige wanten.

Zouden we dan eindelijk die lang verwachte Elfsteden tocht weer eens mee kunnen maken?….

Tel mee: Alle ‘Bonnie & Clyde’ foto’s van Barbie in het afgelopen jaar!

Bizar: ‘Leroy mishandeld Maxime Meiland?’