in

Bredanaar prostitueerde zijn vriendin een ‘diepzwarte hel’ in: ‘Ik wil dat je alles doet, lieffie’

,,Het was een diepzwarte hel waarin jij alles bepaalde. Jouw wil was wet (..). Ik ben fysiek en mentaal kapotgemaakt.” Ze haalt diep adem. ,,Het enige wat ik nog voelde was angst en twijfel aan mijzelf.”

De nu 24-jarige vrouw werd slachtoffer van brute, vernederende mishandelingen en s*ksuele uitbuiting, luidt de aanklacht tegen de man om wie ze zoveel gaf.

,,Onder valse voorwendselen heb je mis bruik gemaakt van de liefde die ik voor jou had”, zegt ze bij de rechtbank richting de beklaagde Bredanaar.

In het voorjaar van 2017 kreeg zij, ze was toen 20 jaar, een verhouding met de destijds 35-jarige man.

Aanvankelijk was het fijn en liefdevol. Maar al snel ontstonden heftige ruzies. Begin 2019 was de relatie totaal ontspoord.

Blinde liefde
En nu ligt er een schokkend strafdossier. Brute mishandelingen, bedreigingen, grove, vernederende s*ks en gedwongen prostitutie.

Het slachtoffer stelt dat zij in haar blinde liefde werd gehersenspoeld, emotioneel volkomen afhankelijk is gemaakt en uiteindelijk tot prostitutie werd gedwongen.

Eén van de vele ‘dwingende’ appjes van de verdachte aan haar: ,,Oud, jong, Turk, Mocro of neger…Ik wil dat je alles doet, lieffie.”

Het meisje verklaarde dat ze doodsbang was voor de verdachte, door hem werd gecontroleerd en weggehouden bij haar familie.

Lees ook  Harderwijker vader verdacht van poging tot doodslag: ‘Baby op het hoofd geslagen en door elkaar geschud’

Hij zou haar in een sociaal isolement hebben gebracht en gedwongen hebben haar hbo-opleiding te staken.

Bespuugd
In het buitengebied van Breda zou ze aan haar haren uit de auto zijn getrokken, geschopt en geslagen.

Meermaals moest ze, volgens haar verklaring, in hotels op hardhandige en vernederende wijze s*ks met hem ondergaan.

Ze werd bespuugd, gekrabd en geknepen in haar geslachtdelen en haar tepels. ,,Ik huilde. Ik kon niet meer van de pijn. Maar wat moest ik doen om hem niet kwijt te raken?”

”Ik huilde. Ik kon niet meer van de pijn. Maar wat moest ik doen om hem niet kwijt te raken?”

In een hotel in Ellecom ziet een receptioniste dat de man het slachtoffer trapt en slaat.

In een hotel in Beekbergen werd zij aan haar haren naar beneden getrokken en met haar hoofd tegen een kast geslagen. De verdachte ontkent de mishandelingen niet: ,,Ik was mezelf kwijt in die tijd.”

Wel voert hij aan dat in de relatie over en weer tikken werden uitgedeeld. En hij bestrijdt dat de ’k*nky’ s*ks die het tweetal veelvuldig had, tegen de wil van zijn geliefde plaatshad.

Pooier?
De officier van justitie heeft onvoldoende bewijs voor de beweerde ver krachtingen. Voor haar staat echter wel vast dat het slachtoffer is gedwongen zich te prostitueren.

Lees ook  Vader slachtoffer over steekpartij Hoogkarspel: ’Het mes is dwars door z’n schedel gegaan’

,,Dat was haar idee”, verweerde de verdachte zich. ,,We wilden samen geld verdienen om een appartement te kopen en te gaan doen wat we wilden.”

De voorzitter van de rechtbank vraagt: ,,Was u niet gewoon een pooier?”

De officier eist voor de s*ksuele uitbuiting en mishandelingen dertig maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk.

Voorts moet de verdachte zich laten behandeling bij de GGZ, zich onder toezicht stellen en zou hij een contact- en locatieverbod moeten krijgen.

”Prostitu­tie was haar idee. We wilden samen geld verdienen om een apparte­ment te kopen en te gaan doen wat we wilden”

Advocaat Ronald Drenth vindt dat het dossier geen bewijzen bevat voor de gedwongen prostitutie en ver krachtingen. Hij bepleit vrijspraak.

Niet fijn
,,Ik heb acht maanden in een veilige opvang moeten verblijven. Maar daar voelde ik mij gek genoeg thuis. Omdat ik de tijd ervoor als een grotere gevangenis heb ervaren”, aldus de jonge vrouw.

De verdachte reageert op haar slachtofferverklaring: ,,Ik wil mezelf niet goedpraten. Maar het was voor mij ook niet fijn.” De man had al twee kinderen en is nu terug bij zijn ex-vrouw. Er is een derde kindje op komst.

Uitspraak op 4 januari.

Deze beestjes haal je allemaal binnen met je kerstboom

Vermiste Michael Bos 22 dood gevonden in water