in

Ernstige zorgen om vermiste Bo (22) uit Winterswijk. Ze is al ruim drie dagen vermist

Bo Rensink uit Winterswijk is vermist sinds vorige week donderdagavond. De 22-jarige Bo verdween in de nacht van donderdag op vrijdag vlak na middernacht en sindsdien hebben familie en vrienden niets meer van haar vernomen. Zij zijn ongerust. Ook de politie maakt zich zorgen.

In berichten op sociale media wordt gewag gemaakt van haar vermissing, hoe en waar zij voor voor het laatst is gezien staat daar niet bij.

Verschillende berichten over haar vermissing en de oproep om uit te kijken naar Bo zijn samen inmiddels al duizenden keren gedeeld.

‘Lieve Bo mocht je dit lezen wij zijn zeer ongerust. We willen graag dat je naar huis komt’, schrijft de familie in een bericht. ‘Wij houden heel veel van jou’.

Lees ook  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

Volgens de beschrijving heeft Bo blond haar en is ze ongeveer 1,65 meter lang. Mensen die haar zien of iets weten over waar zij is of kan zijn, wordt gevraagd een bericht te sturen via Facebook.

Politie maakt zich zorgen
De politie kreeg ‘afgelopen vrijdag de melding binnen over deze vermissing’, vertelt een woordvoerster van de politie.

,,Haar vertrek lijkt vrijwillig en daar heeft ze als volwassene ook alle recht toe, maar het duurt lang voordat er een teken van leven komt. Daarom maken we ons zorgen.’’

Lees ook  Vier honden overleden door vergiftigde worst in Tilburg, politie waarschuwt baasjes

De politie doet een dringende oproep aan Bo zich te melden. ,,Zodat we kunnen kijken hoe het met haar gaat. Niemand weet waar ze kan zijn. Ook familie en vrienden niet.’’

De politie heeft al middelen ingezet om haar op te sporen, maar zonder resultaat. Wat voor middelen dat zijn kan de woordvoerster niet zeggen.

,,Dat kunnen namelijk dezelfde middelen zijn om eventuele verdachten op te sporen, dus die willen wij niet zomaar prijsgeven.’’

Bizar: ‘Leroy mishandeld Maxime Meiland?’

Absurde rechtszaak: pedojagers laten verstandelijk beperkte ‘pedo’ 4000 euro voor kat betalen