in ,

Bizarre video: Sarah van Soelen rookt sigaret in kledingwinkel

De kledingwinkel Chica’s, waar Sarah van Soelen werkt, ligt flink onder vuur. Het regent klachten en ondertussen is Sarah tussen de nieuwe kleding aan het roken…

‘Ik wil mijn geld terug’
Wanneer je de reviews van kledingwinkel Chica’s leest, kom je een enorme klachtenregen tegen. Slechte kwaliteit, kapotte kleding en vervolgens geen geld teruggeven, helaas komt het allemaal voorbij.

,,Ik heb in september een teddyjas gekocht (80 euro), paar keer gedragen en de gaten vallen erin.

De dames van Chica’s doen enorm hun best om onder hun verplichtingen uit te komen. Ik wil mijn geld terug”, zo luidt één van de vele klachten.

Lees ook  Man injecteert zichzelf maandenlang met zijn zaad

‘Arrogante eigenaresse’
De klanten zijn daarnaast ook niet te spreken over de klantvriendelijkheid in de winkel. ,,Wat een stelletje asociale types in de winkel.

Ze presenteren zichzelf als representatief en chique maar niets daarvan is waar. Wat een slechte service!”, aldus een klant. En een andere: ,,Arrogante eigenaresse en negatieve sfeer. Roddelt graag over klanten.”

Natuurlijk zijn er ook positieve reviews te lezen, maar volgens één van de klanten moet je daar niet intrappen.

Lees ook  Juf Sandra gaat elke dag op bijzondere wijze van grond (foto’s)

,,Voor mij 1 les: lees eerst de reviews voordat je iets bestelt! En dan niet die neppe reviews van kennissen/collega’s.”

Sarah rookt tussen de kleding
Vermoedelijk zal onderstaande video van Sarah ook niet helpen. ,,Even pitstop op de zaak want my sunshine Sarah van Soelen is aan het werk”, zo schrijft de eigenaresse erbij.

Ze filmt een ‘werkende’ Sarah die aan het roken is terwijl ze naast de kledingrekken zit.

“Sarah van Soelen heeft André Hazes gedumpt en gaat alleen verder..”

André Hazes is nog steeds vermist: ‘Nee, hier is hij ook niet!’