in

Bizar: Linda de Mol liet vluchtelingen bij haar huis expres fotograferen door roddelblad

Kennen we het verhaal nog van Linda de Mol die vanuit haar goede hart vijf Oekraïense vluchtelingen opnam?

De hele fotoserie van de vluchtelingen die haar huis binnenlopen blijkt een vooropgezet plan te zijn. Tenminste, als we Farja Farvardin mogen geloven.

Charmeoffensief
De nobele daad van Linda werd breed uitgemeten in zowat elke media die er is. Eerst kwam Yvonne Coldweijer naar buiten met de geruchten dat het zou gaan om een charmeoffensief.

Nu komt Farja Farvardin met hetzelfde nieuws. Ze denken dat de Mol de vluchtelingen gebruikt om zelf in een beter daglicht te komen.

Farja zegt hierover in het programma De Roddelloog: “Linda de Mol heeft vijf Oekraïense vluchtelingen in huis gehaald.

Lees ook  Man (36) spreekt wildplassers aan, maar wordt dan door vijf jongens mishandeld en bedreigd met vuurwapen

Toen die mensen dus binnenkwamen stond er toevallig, héél toevallig een paparazzi fotograaf voor de deur om dat even op camera vast te leggen. Ja, dat is natuurlijk allemaal een beetje opgezet spel, dat snappen we natuurlijk ook wel.”


PR stunt
Volgens Farja was deze actie van Linda te verklaren door het volgende: “Linda is zo slecht in het nieuws gekomen dat ze denkt: hé, ik moet even wat positiefs doen.

Lees ook  Esther: ‘Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken’

Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit een heel goede actie is van mevrouw De Mol.” Dat neemt niet weg dat de meeste mensen, inclusief Farja, ontzettend veel respect hebben voor de actie van Linda:

“Op social media loopt iedereen weer te zeiken van: ‘Ja, ze doet het expres want ze moet positief in het nieuws komen, blabla.’ Dat ís ook allemaal zo en ik denk ook niet dat…

Ik denk persoonlijk dat ze dit ook wel een beetje uit goede wil heeft gedaan en laten we niet vergeten dat dit gewoon een heel goede actie is van Linda.”

Vrouw rekt jarenlang nek op zodat ze nu op haar favoriete dier lijkt

Rachel Hazes openhartig over mislukte zelfmoordpoging: ‘Ik was ernstig ziek’