in ,

Bestel hier jouw opblaasbare speedboot voor een prikkie

Ga jij ook graag het water op in de zomer? Dan hebben wij de perfecte deal voor je gevonden. Een eigen speedboat is de droom van veel mensen.

Lekker scheuren over het water. Helaas is dit voor velen onhaalbaar vanwege de absurde prijzen. Maar er is nu een oplossing: een opblaasbare speedboot van Amazon!

Opblaasbare speedboot van Amazon
Amazon verkoopt nu een speedboat die je kunt vinden onder de naam “Inflatable Bay Breeze Boat Party Island“. Klinkt als een goed feestje toch?

Lees ook  Daniëlle zal meest getatoeëerde vrouw van de Benelux worden: ‘Mijn oogballen en tandvlees wil ik nog laten doen’

De boot biedt plek aan zes personen, zolang jullie niet gemiddeld meer dan 80 kilo wegen. Zorg dus ook dat je een beetje fit bent voor de zomer.

Deze zomer vlieg je dus over het water en zullen er menig mensen hun nek breken als je voorbij vaart.

Dit is echt een mega mooie gadget voor de komende zomer. En het mooiste aan deze boot? Hij is nu te koop voor een prikkie.

Unieke kans
Op de boot zijn ook bekerhouders te vinden en een ingebouwde drankkoeler. Je kunt dus prima privé feestjes vieren op dit “Inflatable Island“. Muziekje dr bij en gas er op!

Lees ook  Gevonden voorwerpen: 'Dokter, ik gleed uit in de douche...'

Je kunt de boot hier in huis halen voor 192 euro inclusief verzendkosten. Krap bij kas? Als je deze boot split met je gasten ben je maar 32 euro per persoon kwijt.

Een dief van je portemonnee als je deze deal niet pakt. Alleen nog een flesje champagne er bij en je bent klaar voor de zomer!

Deze luxe hotdog bank is een must-have voor de liefhebber

Deze gemotoriseerde zwemband is dé musthave voor deze zomer