in

Beelden: waarom geen updates over de zorgelijke gezondheid van Amalia?

Prinses Amalia was onlangs op een foto te zien waarop ze met krukken liep. Deze foto kwam vanuit een skivakantie met het koninklijk gezin in Lech. Lech is een wintersport oord voor de elite. De roddelkoningin Yvonne Coldewijer was er weer als de kippen bij.

Yvonne Coldewijer over Amalia
Yvonne was er meteen bij en schreef over deze foto: “De Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging.

Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje. Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje. Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval niet dansend. Amaal loopt namelijk op krukken.”

Dit lijkt dus een ski ongelukje te zijn. Maar volgens Coldewijer is dit niet mogelijk: “Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Wat vooral gek is dat het RVD normaal een update geeft, maar in dit geval niks laat horen.

Lees ook  Ellen ten Damme onthult ‘verkrachting’ door Ali B.

Update rondom Amalia
Normaal worden er dus altijd updates gegeven vanuit het RVD. Kenner van de Royals en koningshuis verslaggever Rick Evers zegt hierover: “Ter info: geen reactie van de RVD over de kroonprinses.

Eerder, bij gezondheidsproblemen bij bijvoorbeeld prinses Beatrix, gebeurde dat wel, maar dat was omdat haar officiële agenda daar ook hinder van had. Da’s bij de kroonprinses natuurlijk niet zo.”

Wellicht heeft de familie dus geen zin om aan het publiek te vertellen wat er is gebeurd. Het is niet de eerste keer dat Amalia op krukken loopt. Ook in 2016 had ze namelijk haar enkel verstuikt. Bekijk hieronder meer info:

Dit is Rico Verhoevens nieuwe kersverse en belachelijk fitte vriendin (in bikini)

Geld tellende Rachel Hazes wil nooit meer op televisie