in

Beelden: Vrouw betrapt haar man op Tinder en gaat viral op TikTok

Als je ontdekt dat je man vreemdgaat dan voelt het verraad als een mes in je rug. Maar de vrouw die het onderstaande TikTok filmpje heeft gemaakt weet goed om te gaan met de ontrouw van haar man. Sterker nog; ze gaat (en daarmee ook haar vreemdgaande man) viral op internet! Ze weet met haar commentaar de lachers op haar hand te krijgen.

Tinder-profiel van haar man
Heather Palazola werd door een vriendin gewezen op het feit dat haar man actief is op datingapp Tinder. De vrouw nam een kijkje op het profiel van haar man en verwonderde zich over de foto’s die hij gebruikt om zijn kijkers naar rechts te laten swipen. Ze verafschuwt de foto’s, en dit laat ze op hilarische wijze weten in een TikTok filmpje. Dit is pure entertainment, zo moeten veel mensen hebben gedacht.

Lees ook  Stel komt thuis na romantische wandeling op strand. Nu komen wormen uit hun voeten

Het filmpje is inmiddels miljoenen keren bekeken, 14.000 keer gedeeld en ruim 700.000 keer geliked. Ze zegt; “ik ben eerlijk gezegd verdrietig, de hoeveelheid goede foto’s die ik van deze man heb genomen, je hebt zoveel opties, en wat is dit? Een selfie van lage kwaliteit, in een donkere kamer”. Kijkers kunnen er hard om lachen en hebben het filmpje massaal geliked en gedeeld. Bekijk het filmpje hieronder:

Vreemdganger op Tinder gaat viral
Haar vreemdgaande man heeft de twijfelachtige eer om met zijn gezicht en vage openingszinnen zoals “Hey, wat ben je aan het doen? Wat is jouw mening over kliekjes?” over het wereldwijde web te gaan. Of de man zich inmiddels heeft verstopt voor de buitenwereld weten we niet, hij krijgt in ieder geval wel alle aandacht, ook van vrouwen, maar niet zoals hij had gehoopt.

Lees ook  Beelden: BN’er staat plotseling poedelnaakt voor Chantal Janzen

Het is hoe dan ook verschrikkelijk als je erachter komt dat je partner vreemdgaat. Heather heeft er, ondanks haar hartzeer, er een leuke twist aan gegeven waarin de zoete smaak van wraak te proeven is. Misschien dat haar man de volgende keer eerst een professionele fotograaf moet inhuren voordat hij zichzelf voor schut zet op een dating-app.

@missfits3000 #greenscreen THIS IS THE BEST DAY EVER #fyp #fypシ #MakingTheCut #SummerMashup #psa #womensupportingwomen #lovetoseeit ♬ original sound – Heather Palazola

Pedo-activist Marthijn U. vertrokken naar onbekende bestemming

Jongen (12) steekt wijkagent neer in Peer