in

Beelden: Sarah van Soelen helemaal knettergek van de coke

Tijdens de laatste podcast van Najib Amhali was Sarah van Soelen heel openhartig over haar drank- en drugsverslaving. Ze zei dat ze zelfs nog moest overhouden voor in de auto onderweg naar huis.

De ex van André Hazes onthult hoe ze verslaafd raakte en hoe ze uiteindelijk weer van haar verslaving kon afkicken.

“Ik was een jaar of 13, 14 toen ik voor het eerst dronk en stiekem sigaretten kocht. Ik vond het nooit vies. Mijn moeder rookte ook gewoon binnen”, getuigt Sarah. De blondine herinnert zich ook nog als gisteren hoe het was toen ze haar eerste sigaret rookte. “oen mijn ouders weg waren pakte ik een peuk en ging ik in de tuin staan. Overal camera’s, hoe dom kun je zijn, maar dat terzijde. Hup sigaret. Nou, ik hoefde niet te kuchen, ik denk: dit is echt iets voor mij!”

Lees ook  Sarah van Soelen haalt uit naar ‘gevoelloze’ Monique Westenberg

In de kist met pakje coke
Sarah raakte in het uitgaansleven zwaar verslaafd aan drank en drugs. “Ik dacht ook echt: dit is mijn leven. Als ik dadelijk dood ga, dan wil ik een packie op m’n borst hebben wanneer ik de grond in ga. Zo zat ik in elkaar. (…) Ik wilde helemaal niks voelen.” Met packie doelt de influencer op een pakje coke.

Lees ook  Vrouw komt thuis van vakantie en krijgt likjes van honden. Volgende dag vecht ze voor haar leven

Nadat ze haar verslaving opbiechtte aan haar ouders, ging ze meteen naar een afkickkliniek, waar ze met succes behandeld werd.

Bewezen: Voor de TV in slaap vallen betekent dat je een goed mens bent

Tattoo kotsbeu? Schuur deze anders er gewoon even af met een schuurmachine