in

Beelden: Lil Kleine krijgt stoel op zijn hoofd gesmeten vanaf balkon!

Lil Kleine is weer terug van zijn vakantie op Ibiza en lijkt ook weer terug bij zijn oude vriendin. Niet bij Jaimie Vaes maar bij Robin Singels. Of Robin ‘de Rebound’ zoals Yvonne Coldeweijer haar noemt. Coldeweijer heeft verslag gedaan over een stapavondje van Jorik die nogal uit de hand gelopen is.

Coldeweijer begon: “Jorik is vannacht gespot in Club Air Amsterdam samen met een meisje. Ze zaten in het VIP-gedeelte heel knus bij elkaar en hij maakte ook de hele tijd selfies van hen samen.” Om welke dame het gaat was Coldeweijer nog onbekend, maar kreeg al snel meer informatie. Coldeweijer vervolgt: “Oh yes, hoor. De meid heeft hem vergeven. Het was wél Robin de Rbound die met Jorik in Club Air lekker knus zat te doen. Vanmiddag reden ze samen ook nog in de Porsche over de Apollolaan.” Maar wat volgt is nog veel opvallender.

Lees ook  Lang uitslapen maakt je slimmer, sterker, charismatischer en beter in bed!

Lil Kleine krijgt compleet meubilair op zijn pan!
Dat Jorik een behoorlijk temperament kan hebben weten we inmiddels wel. Dat kan hem dan ook behoorlijk in de problemen brengen aangezien de rapper behoorlijk klein schijnt te zijn. Er loopt dan ook gewoonlijk behoorlijk wat bewaking met hem mee. Coldeweijer vertelt verder: “De pleuris brak trouwens uit in Club Air toen Jorik binnenkwam…. Direct toen hij werd gezien begonnen mensen met meubilair van het ‘Balkon’ naar beneden te gooien. Bovenop hem.

Lees ook  Marilyn is al 15 jaar verslaafd aan neusspray: 'Alles geprobeerd'

De tafels vlogen in het rond. Lil had 8 man beveiliging bij zich en de halve club ging zich ermee bemoeien en meevechten. De vriendin van mijn spion kon de trap niet meer op (de uitgang zit boven) en heeft zich in een hoekje verstopt tot het voorbij was. Ik vraag me af met wie Lil zo’n ruzie heeft en waarom…” Hieronder de berichtgeving van Coldeweijer waarin nog meer informatie betreffende het voorval staat:

Is dit de snelste bevalling ooit?

Sarah verbreekt relatie met modeltrein en doet het nu met vliegtuig ‘Dicki’: “Beste orgasmes ooit!”