in

‘Barbie’ Samantha de Jong: “Psychopaten hebben mijn hond gestolen en mij ook tot prostitutie gedwongen”

Barbie, beter bekend als Samantha de Jong heeft een schokkende onthulling gedaan via Intagram. In een zogeheten story, laat de voormalig realityster weten dat haar hondje is gestolen.

Ze schrijft: ”Lieve jongens en meisjes!! Wie heeft mijn hond mijn hond is gestolen door 3 psyopaten en deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie ik was daar ook het geval van deze mensen heten Tony Jas en nog iemand waarvan deze anoniem moet blijven Sander!! Alsjeblieft herken jij deze hond DM mijn. @Shownieuws en politie iedereen is op de hoogte.”

Lees ook  Jongen eet hondenpoep voor wiet

Hond Barbie gestolen door psychopaten

Wat is er nu gebeurd?
We hebben onze beste vertaler op het verhaal moeten zetten. Die heeft ontrafeld dat de hond van Samantha door ”psychopaten” gestolen is. Deze drie, Tony, Jas en anonieme Sander, schijnen volgens ‘Barbie’ meisjes ook tot prostitutie te dwingen. Daar zou Samantha zelf eveneens slachtoffer van zijn geworden.

Lees ook  Moeder vermoord ver krachter van dochter en dumpt hem in een greppel

Update 14.51 uur: Hond is terug
Goed nieuws, want de ”psychopaten” hebben de hond blijkbaar teruggebracht, of ergens heengebracht waar Samantha met haar huisdier herenigd kon worden. Ze wenst iedereen fijn weekend, ook al is het pas donderdag.

Overheid vraagt om trager te rijden en magnetron te gebruiken vanwege oorlog

Situatie rondom Gerard Joling (61) heel erg verslechterd: “Wachten wat er komen gaat”