in

Autodief die gestolen hond in hete auto achterliet is veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf

Het was een gruwelijke misdaad die het leven kostte van een onschuldige, geliefde hond … maar een jaar later krijgt het slachtoffer eindelijk gerechtigheid.

Afgelopen zomer reed een man, David Mohr uit Baton Rouge, met zijn hond Roleaux naar een plaatselijke donutwinkel.

David ging naar binnen en liet zijn hond achter in de auto, met de motor en de airco aan om hem koel te houden. Maar, toen hij de winkel verliet, was zijn auto gestolen … met Roleaux er nog in.

De dief was een 30-jarige vrouw. David rende om haar tegen te houden, de auto te redden en nog belangrijker, Roleaux te redden. Maar de vrouw reed hem aan.

Lees ook  Beste uitvinding ever: Deze koffiewekker wekt je ’s ochtends met een heerlijk kopje koffie!

David werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Hij onderging een operatie en moest maanden in een rolstoel zitten. Hij maakte zich echter meer zorgen over zijn geliefde hond.

Vijf jaar geleden had David de viervoeter gered uit een dierenasiel waar hij zou worden ingeslapen. Sindsdien waren ze onafscheidelijk.

Helaas nam het verhaal een tragische en hartverscheurende wending. De vermiste auto werd gevonden, met de arme hond erin. De autodief had het voertuig gedumpt en Roleaux was overleden door een hitte-uitputting.

De vrouw, Leslie Aguillard, werd al snel gevonden en gearresteerd voor de misdaad. Naar verluidt toonde ze geen berouw.

“Ze heeft problemen en die kan ze oplossen terwijl ze in de gevangenis aan het rotten is,” liet David weten aan WVLA NBC. “Ze heeft een van de belangrijkste dingen in mijn leven weggenomen.”

Lees ook  Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

Een jaar later heeft het recht eindelijk gesproken: Leslie Aguillard is veroordeeld en heeft 12 jaar gevangenisstraf gekregen.

Voor David is het nieuws de langverwachte afsluiting na een buitengewoon moeilijk jaar, hoewel hij nog niet helemaal bereid is vrede te sluiten. “Ik voel me opgelucht. Ik ben blij,” zei David tegen WVLA NBC. “Ik kan vrede hebben. Misschien kan ik haar na verloop van tijd vergeven, maar niet snel.”

Dit is echt een hartverscheurende tragedie. Rust zacht, lieve Roleaux.

IKEA brengt geurkaars met gehaktballetjes-geur op de markt

Dokters merken dat navelstreng zes keer om nekje van pasgeboren baby zit