in

Armband geeft je elektrische schok wanneer je te veel snoep eet

Als kind snoepten we vooral te veel tijdens het weekend. Maar als volwassene kan je zelf bepalen wanneer en hoeveel je snoept.

Soms is het gewoon moeilijk om ‘nee’ te zeggen en je handen uit de koekjestrommel te houden. Heel wat pogingen om met een dieet te beginnen, eindigen in gebroken beloftes.

Maar nu bestaat er een armband die je helpt om te stoppen met het eten van snoep en junkfood, door je een elektrische schok te geven.

Lees ook  Geraldine Kemper maakt gipsafdruk van flamoes voor nieuw tv-programma

De armband heet Pavlok en werd ontworpen om gebruikers hun slechte gewoontes af te leren, of het nu gaat om roken, fastfood of snoep.

Het idee erachter is het geven van een lichte bestraffing wanneer je zondigt. De armband activeert wanneer je je dieet of sportschema niet naleeft.

Je kunt ook je vrienden toegang geven tot een applicatie waardoor ze je een schok kunnen geven telkens wanneer ze je betrappen op een slechte gewoonte.

Lees ook  Groot geheim na jaren onthuld: ‘Dít is de echte vader van André Hazes’

Volgens de makers helpt de Pavlok armband ook om te stoppen met roken of om niet meer op shopping spree te gaan.

De website leest: “Pavlok is je natuurlijke en duurzame oplossing om te stoppen met roken, nagelbijten, met je haar spelen, negatief denken, suiker eten en meer.”

Ken jij iemand die dit zou kunnen gebruiken?

Vader en dochter gaan met elkaar naar bed en zijn er trots op

Met deze opblaasbare glijbaan glij je vanaf de zolder het zwembad in