in

Ann Lilian Atkinson (27) ruim vijf maanden vermist

Al sinds december 2021 wordt Ann Lilian Atkinson vermist. De toen 26-jarige vrouw werd voor het laatst gezien op de 8e in Amsterdam, drie dagen nadat ze vertrok uit de gesloten zorginstelling waar ze verbleef in Zwammerdam.

Door haar verstandelijke handicap functioneert Ann op het niveau van een vierjarig kind. Daarbij is ze heel ontvankelijk voor voorstellen van anderen. Ann is heel open en stapt makkelijk op mensen af en spreekt hen aan.

In het verleden is Ann een prooi gebleken voor mensen met verkeerde intenties en de zorg bestaat nadrukkelijk dat zoiets opnieuw gebeurt.

Lees ook  Davina Michelle gaat volledig de kleren uit en het internet gaat los

Noemt zich mogelijk ‘Liza’
De politie vraagt u om uit te kijken naar de inmiddels 27-jarige vrouw. Ieder spoor ontbreekt vooralsnog, dus Ann kan overal zijn.

Wel heeft zij een band met Amsterdam, waar ze op 8 december 2021 voor het laatst werd gezien; dat was op de Wilnisgracht.

Ann heeft een hoge haargrens, waardoor het kan lijken of ze een kaal hoofd heeft. Het is mogelijk dat ze een pruik draagt.

Lees ook  Grote zorgen om nieuwe coronavariant: ‘Avondklok ook noodzakelijk’

Daarnaast zou ze gebruik kunnen maken van de naam Liza. Neemt u alstublieft direct contact op met de politie als u weet waar Ann kan zijn of waar zij recent is geweest.

Deel uw informatie
Wie weet waar Ann Lilian Atkinson is en/of waar zij recentelijk heeft verbleven?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

Botsing tussen voetgangers lijkt aanleiding voor zware mishandeling

Verwarde man bedreigt buschauffeur met mes, wordt afgezet bij politiebureau