in

Angela Groothuizen over grensoverschrijdend gedrag Meat Loaf: ‘Hij stak zijn tong erin’

De Amerikaanse zanger Meat Loaf heeft in 1993, tijdens de uitreiking van de Edisons, zangeres Angela Groothuizen ongevraagd gezoend. Dat vertelde zij zondag in De Perstribune.

De Dolly Dot moest recent weer aan het incident denken toen Meat Loaf overleed, vlak na alle onthullingen rond het wangedrag in het programma The Voice.

‘Dit was grensoverschrijdend’
“We zongen op het Grand Gala du Disque samen Paradise by the Dashboard Light”, vertelde Groothuizen.

“Het was heel leuk. Maar aan het einde was hij erg enthousiast. Hij pakte mij vast en zoende mij plat op mijn bek en stak zijn tong erin.”

Lees ook  Onwel geworden man veroorzaakt flinke ravage in parkeergarage Utrecht

De zangeres was te verbouwereerd om direct te reageren. “Er was veel applaus en muziek. Daarna zei ik wel: don’t do that.

Maar ja, dan is het al gebeurd natuurlijk. Dit was grensoverschrijdend: elke vrouw kent dit soort confrontaties. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat je altijd maar prooi bent.”

Angela Groothuizen over onthullingen rond The Voice
Groothuizen vertelde eerder al dat zij na de onthullingen rond The Voice contact heeft opgenomen met alle deelnemers waar zij als jurylid in de loop der jaren contact mee had.

Lees ook  Overvaller laat 73-jarige vrouw bewusteloos achter, tekening van dader

“Het zijn er iets van 130, dus ik ben er nog niet. Maar in de meeste berichten die ik terug krijg, zeggen ze dat ze het allemaal heerlijk hebben gehad bij The Voice en dat het een spannend avontuur was”, zei de voormalig coach in HLF8.

Vier lichamen op IJsland gevonden in zoektocht naar verongelukte Nederlander

Man dreigt kinderen en personeel van school neer te schieten: taakstraf