in ,

Angela Groothuizen (62) heeft 3 mannen tegelijk: ‘Lekker in bed’

Sinds haar relatie is gestrand datet Angela Groothuizen met meerdere mannen tegelijkertijd. Ze vond haar ‘lovers’ via Tinder, vertelt de 62-jarige zangeres en presentatrice in De Telegraaf-bijlage Vrouw.

‘Ik dacht: ik wil nieuwe mensen leren kennen. Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen.

Dus ik heb een paar keer naar rechts geswiped en ben aan het daten geslagen’, aldus Groothuizen.

Lees ook  Verkouden Gordon mag vlucht naar Dubai niet op: ‘De wereld is gek geworden!’

Friends with benefits
‘Inmiddels ben ik al een half jaar van Tinder af, maar ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden.

Friends with benefits, zeg maar. Dat zijn er momenteel drie’, zo vertelt Groothuizen openhartig. ‘Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt.’

Lees ook  Vierjarig model met Syndroom van Down steelt alle harten op een modeshow

Een avontuurlijk leven
Groothuizen stelt dat het haar leven avontuurlijker is geworden. ‘En ik heb ontdekt dat er heel veel mensen zijn die behoefte hebben aan een bepaalde vorm van vrijheid.

Sommige van die mannen hebben al jaren een vrouw of vriendin thuis. Die zoeken er iemand naast.

Daar sta ik niet van te kijken, want ik had met Rob ook een open relatie. Wij gunden elkaar ook avontuurtjes met anderen.’

Heftige situatie: Peter Gillis weer in het ziekenhuis beland

‘Mijn echtgenoot bedriegt me constant met mijn dochter, zou ik er iets van zeggen?’