in

André Hazes verslaafd? ‘Foto gelekt:’

Snus is een nieuw verslavend middel onder jongeren dat steeds vaker gebruikt wordt. Er zit onder andere nicotine in. Het is een een zakje of blikje met spul dat je tussen je tanden en tandvlees smeert. Een medewerker van Jellinek liet er het volgende over weten: “Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen.

Je raakt er heel snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden.” Verschillende profvoetballers gebruiken het en in een eerdere vlog van Bridget Maasland werd André Hazes er ook mee gespot. Maar nu is er opnieuw een foto naar buiten gekomen waarop de zanger met dit goedje te zien is.

Lees ook  Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

André Hazes aan de Snus!
In de onderstaande foto is de zanger te zien met zijn nieuwe “schoonvader”. Op de foto zie je voor hem een blauw blikje/bakje liggen waar het goedje in zou zitten. Het is afkomstig uit Zwitserland en wint steeds meer aan populariteit in Nederland. In EenVandaag werd door eigenaren van een Snus-winkel in Nederland gereageerd: “Ik denk ook wel echt door bekende mensen. Dit is een foto van afgelopen week van André Hazes. Hij was volgens mij met zijn nieuwe schoonvader en dan zie je toch ook een bakje op tafel liggen.”

Lees ook  Doe mee aan Dé Frituurloop: Wandelen, snacken en win 365 frikandellen!

Natasja Froger is kapot van verdriet: ‘Zwaar geweld gebruikt’

Man rijdt hond dood op trottoir, kinderen springen op tijd opzij