in ,

Andre Hazes verlaat Nederland en gaat hier wonen

Andre Hazes lijkt wel elke twee weken weer naar Amerika te vertrekken. Yvonne Coldeweijer meldt dat Andre gisteren weer is vertrokken naar Amerika.

Dit keer is hij naar New York gevolgen om weer te filmen voor zijn docu. Volgens een reiziger die ook in het vliegtuig zat oogde Andre heel moe en sliep hij bijna de hele tijd.

Wij vragen ons af of de getrouwde regisseuse van de docu dit keer ook mee is. Op zijn laatste tripje naar Amerika hebben hun volgens Yvonne Coldeweijer namelijk het bed met elkaar gedeeld.

Lees ook  Dief plundert geldpot in kerk en laat geheimzinnige boodschap achter

De docu begint nu eigenlijk steeds meer een geforceerde docu te worden. Waarom moet Andre zo vaak naar Amerika voor zijn docu?

Je zou eigenlijk gewoon Andre in zijn dagelijks leven kunnen volgen dan heb je genoeg interessant beeldmateriaal lijkt ons.

Deze docu lijkt meer een publiciteitsstunt te worden voor als hij straks weer zijn comeback gaat maken.

Waarschijnlijk zal Andre zeggen dat hij zijn inspiratie voor zijn muziek ook uit Amerika haalt en dan zullen we gaan zien dat hij verschillende steden bezoekt en daar wat over verteld.

Lees ook  Na*kte man speelt met zichzelf in de vrieskou

Het interessantste gedeelte van de docu namelijk zijn tijd met zijn ex Sarah van Soelen zal helaas niet in het eindresultaat te zien zijn.

Andre wil namelijk niet dat Sarah in zijn docu verschijnt en het lijkt er dan ook op dat het grootste gedeelte van die periode eruit geknipt zal worden.

Rachel snoeihard gebruikt: Rachel Hazes en Klaas Otto officieel uit elkaar!

Heftige situatie: Peter Gillis weer in het ziekenhuis beland