in

André Hazes is nog steeds vermist: ‘Nee, hier is hij ook niet!’

Het is alweer bijna drie weken geleden dat André Hazes volledig van de rader verdween. Er ging een gerucht dat hij zich zou schuil houden in de radiostudio van Edwin van Hoevelaak, maar dat blijkt ook niet te kloppen.

Waar is André?
We weten nu wel dat André Hazes al die tijd de showpers volledig in eigen hand had. Nu hij niks meer van zich laat horen is er een stuk minder aandacht geweest voor hem. Dit was natuurlijk even wennen voor de showpers omdat André één grote clickmagneet is. Kanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer stoppen namelijk super veel tijd in om zoveel mogelijk te achterhalen van de zanger.

Lees ook  Vrouw (40) dood gevonden in hotel Wassenaar, man aangehouden op Schiphol

Yvonne weet op dit moment niet waar hij uithangt. Een ander kanaal (Reality FBI) dat zich bezighoudt met André zei dat André zich schuil zou houden in de opnamestudio’s van Edwin van Hoevelaak. Toen ze dit hoorde gingen ze een plan bedenken. Ze hebben zich namelijk vermomd als pizzabezorger en gebeld naar de studio van Edwin.

Lees ook  Syrisch jongetje (13) moederziel alleen aangetroffen op station Tilburg: ’Hij begon te huilen’

Zij hebben gezegd: “Om te zeggen dat de levering van de pizza voor meneer Hazes wat vertraging opliep. Meneer van Hoevelaak was heel stellig. ‘Meneer Hazes is hier niet. Ik weet niet wie jullie zijn, maar laat die pizza maar lekker daar.’ Tuut tuut tuut…”

Dit gaat natuurlijk ook wel een beetje ver. Laten we hopen dat alles goed gaat met André.

Bizarre video: Sarah van Soelen rookt sigaret in kledingwinkel

Paaldansvideo van ‘Temptation’-Zwanetta te expliciet voor TikTok: «Echt vervelend!»