in ,

Man woedend omdat stewardess zijn billen niet goed afveegt

Een Amerikaanse passagier is tijdens een vlucht van AVA Air tussen Los Angeles en Taipei woedend geworden omdat een stewardess bij een toiletbezoek zijn b*llen niet goed afveegde.

Onderbroek
De man kon door ernstig overgewicht en een blessure aan zijn hand niet zelfstandig naar het toilet.

Daarom vroeg hij het cabinepersoneel om assistentie. Hij werd naar het Business Class-toilet gebracht omdat het economy-toilet te klein was.

Kort nadat hij daar zitting had genomen, trok hij opnieuw aan de bel bij de stewardess. Dit keer omdat hij zijn onderbroek niet omlaag kreeg, meldt De Telegraaf. Zij weigerde hem hierbij te helpen.

Lees ook  Vrouw kruipt met ‘oerdomme’ actie door oog van de naald op spoorwegovergang Ermelo, ProRail is helemaal klaar met spoorlopers

Claustrofobie
“Je beloofde me te helpen!”, riep de man, waarna ze het alsnog deed. Maar daar bleef het niet bij. De man vroeg vervolgens of de deur van het toilet open mocht blijven. Hij zei last te hebben van claustrofobie en moeilijk te kunnen ademen met de deur dicht.

Traumatische gebeurtenis
Toen de man klaar was met zijn boodschap, vroeg hij de stewardess zijn billen af te vegen. Zij vond het verzoek ongepast, maar op aandringen van de man ging de medewerkster alsnog overstag.

Lees ook  Paard stort in terwijl het koets trekt in extreme hitte, toeristen blijven gewoon zitten

Met plastic handschoenen ging zij te werk. Woedend zou de man “dieper! dieper!” hebben geroepen.

Na het incident moest de stewardess huilen en overgeven. De stewardess krijgt hulp bij het verwerken van de traumatische gebeurtenis.

Fries verschijnt op seksdate met meisje (11) en krijgt klappen van stiefvader

Man moet zich bij politie melden na deze onhandige foto’s op Funda