in ,

Aimee verdient miljoenen met haar enorme okselhaar

Maak kennis met de 21-jarige Aimee. Bijna 55.000 volgers op Instagram en ontzettend veel betalende fans op OnlyFans waardoor ze via het platform geld als slijk mee verdient.

Ze verdient puur haar geld met pikante plaatjes zou je denken dan. Wat klopt, maar Aimee valt op omdat ze weigert om haar lichaamshaar af te scheren. Beenhaar, schaamhaar en okselhaar laat ze groeien en ze toont dit ook graag online.

Zo heeft ze heel wat fans die er dol op zijn en van haters ligt ze naar eigen zeggen niet wakker want Aimee vindt haar bosjes haar s*xy: “Ik heb letterlijk elke grap en verwijten gehoord over het feit dat ik een vrouw ben met schaam- en okselhaar.

Lees ook  Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

Ik vind het vaak behoorlijk grappig hoe mensen reageren over een beetje haar, het is letterlijk maar haar.”

“De meeste mensen zeggen dat ik walgelijk en onhygiënisch ben of dat mijn bosjes niet fijn zijn om naar te kijken.

Of ik hoor ook vaak dat mannen mijn ‘jungle nooit willen verkennen’. Ik moet altijd lachen met die commentaar.

Vanaf 14-jarige leeftijd heb ik mijn lichaamshaar laten groeien. Ik zag dat jongens geen scheermes gebruikte en ik dacht ‘waarom moet ik dat wel doen, we zijn toch beide mensen?’”

Ondertussen is Aimee dus een ontzettend succesvol model op OnlyFans en ook op Instagram laat ze graag haar weelderige groei zien.

Lees ook  Je kunt nu een silicone voet kopen met ingebouwde vagijn – inclusief tenen, enkel en hiel

Zij is er dol op en aangezien ze behoorlijk veel fans heeft, is ze duidelijk niet de enige: “Ik vind mijn lichaamshaar eigenlijk geweldig en ik ben er zelfs verliefd op. Ik vind het persoonlijk gewoon fucking s*xy.” Oordeel zelf, zouden we zeggen:

Stagiaire Rebecca (21) krijgt stevige straf nadat ze seks had met 15-jarige student bij haar thuis

Do openhartig over aanranding Jeroen Rietbergen: ‘Ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen’