in ,

9-jarige jongen smeekt om een familie nadat zijn broer geadopteerd wordt zonder hem

Het was een hartverscheurend interview, met een 9-jarige jongen wiens enige wens was om een familie te hebben die hij zijn “eigen familie” kon noemen.

Jordan zit sinds zijn derde in een pleeggezin. Hij heeft een biologische broer Braison van wie hij gescheiden leefde, maar hij was de enige familie die hij had.

Braison werd geadopteerd maar helaas bleef Jordan achter in de pleegzorg.

Christopher Marlowe, Jordan’s permanentie sociaal assistent, verklaarde dat het Oklahoma Department of Human Services hoopte Jordan en Braison dichter bij elkaar te krijgen zodat ze tenminste meer tijd samen konden doorbrengen.

In een interview zei Christopher het volgende:

“Het adoptiegezin van zijn broer was het daar mee eens en zelfs als het goed gaat, zeiden ze dat ze bereid zouden zijn hen mee te nemen op dagtochten, zodat ze wat mooie momenten samen kunnen doorbrengen.”

Jordan’s hartverscheurende en emotionele situatie werd opgepikt door een TV-station in zijn lokale staat Oklahoma.

Toen hem werd gevraagd of hij ergens ter wereld heen kon gaan, waar zou dat zijn, antwoordde hij: “Naar een adoptiefeest om een thuis te vinden.”

Lees ook  Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Hij zei dat het enige wat hij wenste in het leven een liefdevolle familie was.


“Ik zou graag een familie hebben die ik mama en papa kan noemen. Het maakt me niet echt uit. De reden dat het belangrijk is, is zodat ik mensen heb om mee te praten wanneer ik maar wil. Ik hoop dat één van jullie mij kiest.”

De video van zijn interview ging het internet rond en raakte de harten van duizenden over het hele land.

Ook de telefoontjes stroomden binnen uit staten als New Jersey, Florida, Illinois en Kentucky om er maar een paar te noemen, meldt KFOR.com.

Velen wilden ook welgemeende wensen en aanbiedingen van hulp sturen naar de 9-jarige die in een groepshuis woont, maar graag een gevoel van normaalheid en de onvoorwaardelijke liefde van een ouder zou willen.

Lees ook  Jongetje (2) overleed nadat hij alleen in auto was gelaten - nu wil moeder Lisa anderen waarschuwen

“De reden dat het belangrijk is, is dat ik zo mensen heb om mee te praten wanneer ik maar wil,” zei Jordan. “Ik hoop dat één van jullie mij kiest.”

Jordan’s enige wens in het leven, om een familie te hebben, zal eindelijk worden waargemaakt nadat er maar liefst 5.000 adoptieaanvragen binnenkwamen voor de jongen.

Zijn sociaal assistent zegt dat hij vastbesloten is om hem een voor altijd thuis te vinden met een goede en liefdevolle familie.

Hij zei dat Jordan veel heeft meegemaakt in zo’n korte tijd.

“Zelfs voor een kind dat voogdij heeft gehad, heeft hij heel wat meegemaakt in vergelijking met de meeste van onze kinderen.”


De vastberadenheid van Jordan om nooit op te geven ondanks zoveel obstakels is een ware inspiratie.

Deze jongeman heeft al zoveel trauma’s en moeilijkheden doorstaan en heeft nog steeds een glimlach op zijn gezicht.

Deel dit artikel alsjeblieft om meer mensen aan te moedigen om pleegzorger te worden en kinderen als Jordan de thuis te geven die ze verdienen.

Koppel heeft oude, vieze beelden in tuin staan die honderdduizenden euro’s waard blijken te zijn

Vrouw drukt tennisbal tussen haar schouderbladen en 6 minuten later gebeurt iets geweldigs