in

75% van de vrouwen wil liever man met bierbuik dan sixpack

Uit een recent onderzoek is gebleken dat de meerderheid van de mensen de voorkeur geeft aan een zogenaamd ‘dad bod’ boven uitpuilende borstspieren en strakke buikspieren.

Mannen, meer bier drinken dus en in het weekend lekker achterover op die bank. Dat buikje moet gespekt worden.

Volledig subjectief
We weten allemaal dat uiterlijk volledig subjectief is en dat wat we als samenleving aantrekkelijk vinden, constant in beweging is.

Dit vrouwen een dad bod aantrekkelijker vinden kan als een verassing komen. Aangezien een aantal mannelijke beroemdheden, waaronder Leonard DiCaprio, Jonah Hill, Chris Pratt en Seth Rogen, de krantenkoppen haalden en in het verleden bespot werden vanwege hun eigen “dad bods”.

Barbie- en Ken-poppen
En toch hield Dating.com een ​​enquête waarin 75% van de deelnemers toegaf zich meer aangetrokken te voelen tot een ronder figuur dan een gespierde figuur.

Ter vergelijking: slechts 15% van de respondenten onthulden dat ze op hun knietjes gingen voor lichamen die op Barbie- en Ken-poppen leken.

Lees ook  Duo zit dagen ‘vast’ in open bezemkast

Vaderlichaam
Volgens de enquête beweerde 20% van de sollicitanten dat het uiterlijk niet zo belangrijk voor hen was en dat persoonlijkheid meer prioriteit had als het gaat om daten.

Van de respondenten die zeiden dat ze zelf een vaderlichaam hadden, gaf 45% aan dat ze #dadbod graag in hun online dating-biografieën stoppen om te laten zien dat ze trots zijn op hun lichaam. You go guys!

”Niet hoe de wereld werkt”
“Zeer fitte en gevormde lichamen worden als ideaal gezien als het gaat om het aantrekken van een partner, maar de gebruikers van Dating.com hebben net bewezen dat dit niet altijd het geval is als het gaat om echte romans”, aldus Maria Sullivan, vice-president van de datingsite.

Sullivan voegde toe: “Films en tv-shows promoten de lichaamstypes van ‘Barbie en Ken’. Hierdoor krijgen mensen het idee dat ze er hetzelfde uit moeten zien om hun match te vinden. We zijn blij te kunnen bevestigen dat dit niet is hoe de echte wereld echt werkt. ”

Lees ook  Eerste verdachte aangehouden voor mishandeling Mallorca

In vorm voor de zomer
Ondanks het feit dat hun voorkeuren in het voordeel waren van de bods van de vader, zeiden veel van degenen die aan de enquête deelnamen dat ze nu aan het trainen waren om in vorm te komen voor de zomer.

In feite zei een enorme 70% van hen dat ze de afgelopen maanden waren gaan trainen. En 38% zei dat ze net naar een aan het sporten waren in de hoop hun conditie te verbeteren, maar nog niet waren begonnen met trainen. Wij op de redactie gaan in ieder geval genieten van de zomer, met of zonder buikje.

Moeder onder vuur nadat ze haar baby scherpe gelnagels geeft: “Levensgevaarlijk!” (foto)

Wauw: Channah Koerten straalt in bikini