in ,

41-jarige maagd Daniel lanceert website om ontmaagd te worden

Je bent 41 en je wil wat. Een 41-jarige man genaamd Daniel Piechnik is de “echte 40 Year Old Virgin” uit de gelijknamige film.

De Australiër startte een website waarin hij een oproep doet om de vrouw van zijn leven te vinden. Via een aandoenlijke video roept hij geïnteresseerde dames op om hem te contacteren.

Opvallend: Piechnik begon de site zo’n klein jaar geleden, nadat hij eerder al webadvertenties had ingezet, maar die brachten geen soelaas.

Lees ook  Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar na seksueel wangedrag bij The Voice

Op www.singleguyfromadelaide.com toont hij een video van zichzelf – die op andere videoplatformen druk becommentarieerd wordt – en stelt hij zijn positieve én negatieve karakteristieken voor.

Wat opvalt: hij zoekt een partner met evenveel seksuele ervaring als hijzelf. En dat is dus géén ervaring.

Seksuele ervaring
Meteen ook hét topic waar veel mensen over struikelen, want hoe vind je dezer dagen nog andere personen die nog geen seksuele ervaring hebben?

“Dat is een speld in een hooiberg”, laat iemand op YouTube weten. “En het maakt de oproep ook net iets meer creepy dan hij waarschijnlijk bedoeld is, want liefde draait niet enkel om seksualiteit. Dit zou geen breekpunt mogen zijn.”

Lees ook  Heftig nieuws voor oud-GTST actrice Eva Smid (37): ‘Hoogzwanger en dakloos’

Voor Piechnik blijft het in ieder geval een belangrijke voorwaarde. “Ik ben gewoon op zoek naar iemand als mezelf, wat heel moeilijk is, maar het is van belang voor mij”, zo laat hij weten op zijn website.

Sofia bekent: “Mijn moeder betaalde mijn borstvergroting zodat ik meer video’s kon maken op OnlyFans” (foto’s)

Kind met apenpokken op intensive care