in

Tigo (20) uit Oostvoorne overleden na crash tegen boom: ’Wat is het leven toch oneerlijk’

Afgelopen zaterdag is de 20-jarige YouTuber Tigo Zijlstra uit Oostvoorne overleden na een auto-ongeluk. De politie kreeg rond 02.45 uur een melding van een verkeersongeval. Ter plekke bleek de auto total loss tegen een boom te staan. Het verdriet is groot onder zijn familie, vrienden en duizenden volgers.

Hulpverleners hebben Tigo nog geprobeerd te reanimeren, maar dat is niet gelukt. Hij is ter plaatse overleden. De politie zegt te vermoeden dat hij de macht over het stuur is verloren. Niemand anders was bij het ongeval betrokken.

Verdriet
,,Zo intens verdrietig, onze lieve zoon Tigo is omgekomen bij een auto-ongeluk, niet te bevatten. Love you’’, schrijven zijn ouders op Instagram. Ook onder de video’s op YouTube regent het steunbetuigingen met hartjes en verdrietige emoji’s. Tigo maakte video’s voor zijn YouTube-kanaal onder de naam ’Tigootje’. Hij filmde allerlei experimenten, zoals naar een illegaal feestje gaan tijdens corona tot zijn verjaardag vieren in een rolstoel. Zijn laatste video heeft hij zes dagen geleden, één dag voor het ongeluk, geplaatst.

Lees ook  Max (26) ging in Thailand op zoek naar God, nu leidt hij stripclub

,,Hij was mijn een van mijn favoriete YouTubers. ’’, schrijft een volger onder de video. ,,Ik kende hem goed. Ik keek als klein kind graag naar zijn video’s’’, zegt een ander. ,,Hoe snel dit soort dingen ook gebeuren. Zaterdagochtend helemaal top en een paar uur later overleden’’, zegt een derde.

Erehaag
De neef van Tigo wil aankomende donderdag afscheid nemen met een erehaag en bloemen. ,,Zo ontzettend triest en verdrietig, veel te jong. Wat is het leven toch oneerlijk’’, schrijft hij op de Facebookpagina van de voetbalclub waar de vader van Tigo trainer was.

Lees ook  Geheime slaaptechniek militairen laat je binnen twee minuten in slaap vallen

De begrafenis is aankomende donderdagmiddag. ,,Als iedereen er rond 12.30 uur kan staan, met eventueel een roos of bloemetje, zou dat supermooi zijn. Dan kan iedereen op zijn of haar manier afscheid nemen van Tigo.’’

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tigootje (@tigootje)’in paylaştığı bir gönderi

Auto crasht met 200 kilometer per uur na politieachtervolging Hagestein

Oplichters actief: ouderen benaderd met valse mails over boosterprikken