in

20-jarige bewoner vastgebonden en mishandeld tijdens overval

Bij een overval op een woning in Vinkel werd een 20-jarige bewoner vastgebonden en mishandeld. Twee mannen overrompelde de man direct bij binnenkomst. De man raakte lichtgewond aan het gezicht. De twee vermoedelijke daders werden op de Coppensdijk aangehouden.

Overval
Even voor 03.00 uur afgelopen nacht belde het slachtoffer naar de politie dat hij was overvallen in zijn woning. De man was rond 02.00 uur thuis gekomen in zijn chalet op het vakantiepark en werd bij binnenkomst direct vastgepakt.

Hij werd ook meerdere malen geslagen. De vermoedelijke daders gingen er in een auto vandoor met onder andere zijn telefoon.

Lees ook  Linda de Mol wist in 2020 al van vermeende ver krachting Ali B

Collega’s kregen op de Coppensdijk een auto in het zicht met daarin twee mannen die voldeden aan de signalementen die het slachtoffer had door gegeven. De bestuurder kreeg een stopteken, maar voldeed daar niet aan.

Even verderop zag de bestuurder een bocht over het hoofd en schoot rechtdoor de sloot in. De passagier, een 22-jarige Ossenaar, werd direct aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De 21-jarige bestuurder, eveneens uit Oss, werd na medische controle in het ziekenhuis eveneens ingesloten op het politiebureau. Hun betrokkenheid bij de overval wordt uiteraard vandaag verder onderzocht.

Lees ook  Complete verbazing door foto van Wesley Sneijder: “Wat heb jij gegeten?”

Onderzoek
Waarom sloegen de overvallers hier toe en waarom? Dat zijn natuurlijk vragen die de recherche in Den Bosch in het onderzoek mee nemen. Afgelopen nacht werd er al onderzoek gedaan in en rondom de woning. Ook vandaag gaat het onderzoek verder. We zullen o.a. uitgebreid spreken met het slachtoffer en de verdachten.

Ajax treft schikking met familie Nouri van minimaal 7,8 miljoen euro

Kind (3) met ducttape op stoel vastgebonden, stiefmoeder krijgt taakstraf