in

18-jarige neergestoken bij beroving

Een 18-jarige jongen uit Spijkenisse had een bezoekje aan de kermis heel anders voorgesteld. Als hij terug gaat naar huis wordt hij nabij metrostation gestoken en beroofd van zijn jas en telefoon. Agenten zijn op zoek naar de daders.

De jongen loopt na een bezoekje aan de kermis naar de metro. Net voor het metrostation Coolsingel wordt hij rond 23.20 uur gestoken en beroofd van zijn Mocler jas en mobiele telefoon.

Lees ook  Het is officieel bewezen! Van paaseitjes val je af!

De jongen weet richting naar de Nieuwe Binnenweg met de kruising Heemraadsingel te lopen waar de politie wordt gealarmeerd. Ambulancemedewerkers brachten de jongen naar het ziekenhuis voor behandeling. Hij maakt het naar omstandigheden gelukkig goed.

Agenten zijn een onderzoek gestart. Sporen en camerabeelden zijn veilig gesteld. Ook is er buurtonderzoek gedaan. Op de beelden is te zien dat twee jongens na de beroving wegrennen met drie andere jongens in hun kielzog. Twee jongens zijn weggereden in een donkere personenauto.

Lees ook  Boze vrouw pist jaar lang in theepot schoonouders

Informatie?
Helaas is er tot nu toe nog maar een beperkt signalement. Wat we nu weten is dat 1 van de jongens donker getint is. Hij vest en capuchon. De andere jongen is licht getint en droeg een trainingspak. Beiden zijn rond de 1.80-1.90 meter lang. Agenten zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden die wellicht gemaakt zijn met een deurbel- of dashboardcamera.

Spacecake wordt drie Chinezen in Almere teveel, man geboeid naar het ziekenhuis

Baby in kinderwagen komt om het leven na aanrijding